Reagiranje

Nikšić napada FUP da bi prikrio teški kriminal

FUP navodi kako ovo nije prvi put da Nikšić iznosi neargumentirane tvrdnje o radu u Federalnoj upravi policije, kako bi diskreditirao kako Federalnu upravu policije, tako i voditelja ovog organa
Vijesti / Politika | 20. 12. 2017. u 14:22 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom javnog istupanja zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine gosp. Nermina Nikšića, u okviru kojeg je iznio tvrdnje da se u Federalnoj upravi policije vrši nezakonito prisluškivanje telefonskih brojeva, kao i druge neutemeljene ocjene u vezi sa istim, Federalna uprava policije obavještava javnost da su svi navodi Nermina Nikšića neutemeljeni, tendenciozni i opetovano provokativno interpretirani.

''Jedinica za profesionalne standarde Federalne uprave policije je izvršila određene provjere u cilju utvrđivanja svih činjenica u odnosu na insinuacije spomenutog zastupnika, kojom prilikom je utvrđeno da sve radnje Federalna uprava policije provodi isključivo u skladu sa zakonom i zakonskim procedurama, a na temelju naredbi pravosudnih institucija'', navodi se u priopćenju FUP-a.

FUP navodi kako ovo nije prvi put da Nikšić iznosi neargumentirane tvrdnje o radu u Federalnoj upravi policije, kako bi diskreditirao kako Federalnu upravu policije, tako i voditelja ovog organa.

''Cilj istog je onemogućavanje kriminalističkih istraga koje provodi ovaj policijski organ u oblasti organiziranog i teškog financijskog kriminala u Federaciji Bosne i Hercegovine'', navodi FUP.

 

Kopirati
Drag cursor here to close