Kaže mu u lice

Nikšić: Izetbegović je bio i ostao lider obmane

Nikšić je poručio kako nije tražio liderstvo nego istinu, a da je Izetbegović bio i ostao lider obmane.
Vijesti / Politika | 02. 11. 2019. u 20:22 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U kampanji nisam posezao za jeftinim obećanjima. Sve što sam rekao oko revizije tužbe pokazalo se točnim. Dužan sam građanima ponoviti da sam tada ukazivao da je Izetbegović odgovoran za propast revizije tužbe za genocid, što je napokon i sam priznao'', stoji u priopćenju predsjednika SDP-a BiH Nermina Nikšića.

''Sada, 'lider' se krije iza mlađahnih četrdesetogodišnjaka pokušavajući propast revizije svesti na pitanje liderstva. Lidere poput Izetbegovića poželio bi svaki neprijatelj'', stoji u priopćenju.

''Zbog toga javno objavljujem dokaz da je inicijativa o sastanku u Vijećnici nastala u SDP-u, sa jasnom željom da se istinom dođe do pomirenja. Uputio sam pismo Izetbegoviću o potrebi da svi o tome damo svoj glas, da bi krajnji epilog bio njegovo privatiziranje tog sastanka. Umjesto diskusije dobili smo bildanje etno-plemenskog brenda SDA. Ono što je trebalo biti bosanskohercegovački stav potisnuto je u stranu, a pobijedila je logika 'lidera', koji se sada krije iza savjetnika'', poručuje Nikišić.

Danas, navodi se, kada su stvari potpuno jasne, a Izetbegović i sam priznao, njegovi medijski trabanti pokušavaju opravdati prikrivanje činjenica i poigravanje sa međunarodnim ugledom i interesom države.

''Valjda je ipak samozvani 'lider' svjestan da se njihove laži lako mogu demantirati, pa je to prepustio drugima. Tužno je kako se  sakriva iza četrdesetogodišnjih 'mladih' podanika, koji u nedostatku argumenata posežu za lažima.''

Nikšić je poručio kako nije tražio liderstvo nego istinu, a da je Izetbegović bio i ostao lider obmane.

''Vrijeme je da mu se to kaže u lice'', zaključuje Nikšić.

Kopirati
Drag cursor here to close