Slijede izbori

Nermin Nikšić imenovao Zorana Perića za povjerenika SDP-a Mostar

''Perić je zadužen da u rokovima predviđenim pravilnicima SDP-a BiH i statutom organizira izbore za gradske organe SDP-a BiH Mostar.
Vijesti / Politika | 30. 07. 2019. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog nepostojanja kvoruma na posljednje dvije sjednice Gradskog odbora SDP-a Mostar i ostavke predsjednika, predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić je za povjerenika GO SDP-a Mostar imenovao Zorana Perića, člana Predsjedništva, navodi se u priopćenju SDP-a BiH.

"Isti je zadužen da u rokovima predviđenim pravilnicima SDP-a BiH i statutom organizira izbore za gradske organe SDP-a BiH Mostar.

''I ne ulazeći u razloge ostavke, moramo naglasiti da iste smatramo pretencioznim pogotovo što su se dogodili u zadnjem mjesecu četverogodišnjeg mandata.

Činjenica da isti ne sadrže niti jedan mali element samokritike za pune četiri godine upravljanja organizacijom, ipak im daju jednu veliku dozu nevjerodostojnosti", istaknuli su iz SDP-a.

Navode da se, bez obzira na sve, zahvaljuju bivšem predsjedniku na doprinosu koji je dao razvoju SDP-a u Mostaru i žele mu svaku sreću u daljem radu.

"SDP Mostar će u nadolazećem razdoblju jedinstveno i timski djeliti i prava i odgovornosti u branjenju vrijednosti socijaldemokratije i jedinstvenog Mostara", zaključili su iz SDP-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close