Zastupnički dom

Nema dovoljno ruka za uvođenje štednje u institucijama BiH

S dnevnog reda 8. sjednice skinut zahtjev Vijeća ministara BiH za razmatranje Prijedloga zakona o privremenim mjerama u radu pravosudnih i drugih organa BiH
Vijesti / Politika | 19. 05. 2020. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku 8. sjednice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) usvojen je zahtjev poslanika Denisa Zvizdića za razmatranje Prijedloga zakona o dopuni Zakona o porezu na dodatnu vrijednost po hitnom postupku.

Usvojen je i zahtjev poslanika Predraga Kojovića, Mirjane Marinković-Lepić, Aide Baručije i Damira Arnauta za razmatranje Prijedloga zakona o dopuni Zakona o akcizama u Bosni i Hercegovini po hitnom postupku, priopćeno je Parlamentarne skupštine BiH.

Zastupnici su usvojili i zahtjev zastupnika Predraga Kojovića, Mirjane Marinković-Lepić, Aide Baručije i Damira Arnauta za razmatranje Prijedloga zakona o obaveznim doprinosima zvaničnika u institucijama Bosne i Hercegovine po hitnom postupku.

Na usuglašavanje Kolegiju Zastupničkog doma PSBiH, radi nedostatka entitetske većine, upućen je zahtjev zastupnika Damira Arnauta za razmatranje Prijedloga zakona o izvanrednim mjerama štednje u institucijama Bosne i Hercegovine uslijed pandemije COVID-19 po hitnom postupku.

S dnevnog reda 8. sjednice skinut zahtjev Vijeća ministara BiH za razmatranje Prijedloga zakona o privremenim mjerama u radu pravosudnih i drugih organa Bosne i Hercegovine za vrijeme stanja prirodne ili druge nesreće na teritoriji Bosne i Hercegovine po hitnom postupku.

Predsjedavajući Nebojša Radmanović najavio je da će 8. sjednica Predstavničkog doma PS BiH biti nastavljena u srijedu, 20. svibnja, u 9.30 sati, priopćeno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close