Proces konstituiranja

Skupština HNŽ ide korak dalje

Bivši izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Đuro Prkačin ponovo je izabran za predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a BiH,
Vijesti / Politika | 28. 11. 2018. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Novi saziv Skupštine HNŽ-a

Nakon prihvaćanja mandata i polaganja prisege izabranih zastupnika u Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), izabrani su predsjednik Kluba HDZ-a BiH, predsjednik Kluba hrvatskog naroda te predložen kandidat za predsjedavajućeg, odnosno zamjenika predsjedavajućeg za Skupštinu HNŽ-a, izvijestili su u srijedu iz Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a.  

Bivši izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Đuro Prkačin ponovo je izabran za predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a BiH, dok je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba izabran za predsjednika Kluba hrvatskog naroda u Skupštini HNŽ-a. 

Tomislava Martinovića, zamjenika predsjedavajućeg Skupštine HNŽ-a i predsjednika Kluba izaslanika hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamenta FBiH, Klub hrvatskog naroda u Skupštini HNŽ-a predložio je za predsjedavajućeg ili zamjenika predsjedavajućeg za Skupštinu HNŽ-a. 

S ciljem nastavka konstituiranja skupštinskih tijela, poštivanjem legitimnog predstavljanja i konstitutivnosti naroda, sjednica Skupštine HNŽ-a održat će se u ponedjeljak, 3. prosinca, navode iz ŽO HDZ-a BiH.


Kopirati
Drag cursor here to close