Glasovi iz Sarajeva

Naša stranka: Kojović podnio ostavku, Baralija odustala

Iako je Kojović SDP-u napisao kako se radi o nespretnoj duhovitosti, Baralija je rekla kako to govori o tome kako tko prihvaća šale.
Vijesti / Politika | 25. 06. 2021. u 12:32

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Predrag Kojović podnio je ostavku u Našoj stranci, a ostavku je ponudila pa povukla dopredsjednica stranke Irma Baralija, vijećnica u mostarskom Gradskom vijeću.

Navodno je povod za sve bio status Baralije o posjeti sarajevske gradonačelnice Banja Luci zbog čega se čak Kojović ispričao SDP-u.

No, Kojović je objavio da je ostavku podnio iz osobnih razloga.

Baralija je objavila kako se ''kao potpredsjednica Naše stranke, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama, nastavlja boriti za pravednije, zdravije i bolje društvo u kojem ćemo s radošću živjeti svi''.

 

Naime, Baralija je na Facebooku objavila kako joj je "malo nezgodno" kada gleda fotografije posjete gradonačelnice Sarajeva Banja Luci i susretu sa Stanivukovićem. Za fotografiju je napisala da izgleda kao "s vjenčanja", a zatim je usporedila fotografiju Benjamine Karić i gradonačelnika Mostara Marija Kordića kazavši da podsjeća na par "nakon dvoje djece".

Iako je Kojović SDP-u napisao kako se radi o nespretnoj duhovitosti, Baralija je rekla kako to govori o tome kako tko prihvaća šale.

''Status koji sam jučer imala bio je šaljivog karaktera i odnosio se na atmosferu koja je vladala u službenim posjetima gradonačelnice Sarajeva Mostaru i Banja Luci.

On ni na koji način ne govori o odnosu između Naše stranke i SDP-a, za koji smatram da je korektan i produktivan, jedino govori o tome koliko pojedinci znaju prihvatiti šalu ili ne.

U svakom slučaju, i jedna i druga posjeta koje su se desile od izuzetne su političke važnosti i ja čestitam gradonačelnici na njima, kao i na dosadašnjem radu'', napisala je Baralija.

Kopirati
Drag cursor here to close