Bevanda

Nakon što je proračun usvojen u Predsjedništvu, sljedeći korak je PSBiH

''Doznao sam iz medija da je on usvojen jučer na Predsjedništvu BiH. Sljedeći korak je parlament BiH, komisije i oba doma. Kad to oni usvoje, proračun će stupiti na snagu'', naveo je Bevanda.
Vijesti / Politika | 01. 08. 2019. u 12:57 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda  danas je u Sarajevu izjavio novinarima da je to ministarstvo svoj posao u vezi sa proračunom institucija BiH za 2019. godinu završilo kada je on usvojen na Vijeću ministara BiH, a od tada ima sedam mjeseci. 

''Doznao sam iz medija da je on usvojen jučer na Predsjedništvu BiH. Sljedeći korak je parlament BiH, komisije i oba doma. Kad to oni usvoje, proračun će stupiti na snagu'',  naveo je Bevanda. 

Ponovio je da što se tiče Ministarstva financija, oni su posao završili onog dana kada su ga uspjeli jednoglasno usvojiti na Vijeću ministara BiH. 

Ministar Bevanda je, odgovarajući na novinarsko pitanje s kojom putovnicom putuje izvan BiH, kazao da je on državljanin BiH, ali je i hrvatski državljanin.    

''Kad putujem vani službeno, koristim službeni pasoš ili putovnicu Bosne i Hercegovine, a kad idem privatno to je moja stvar šta ću koristiti '', naveo je Bevanda. 

Kopirati
Drag cursor here to close