Nezavisni blok

'Na cjepivima se ne smije ponoviti iskustvo sa respiratorima'

Nezavisni blok će, navode, putem svojih zastupnika na državnoj i razini FBiH uputiti i službene zahtjeve
Vijesti / Politika | 11. 08. 2020. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nezavisni blok poziva Predsjedništvo BiH, Vijeće ministara i entitetske vlade da hitno formiraju ekspertni tim sastavljen od najboljih stručnjaka koje BiH ima iz oblasti imunologije, nabave, upotrebe i korištenja cjepiva, priopćeno je u utorak iz NB-a.

''Imajući na umu iskustvo sa nabavom testova i respiratora, kad se to radilo krajnje nestručno, netransparentno i uz jako puno korupcije, tražimo da se ovaj sljedeći proces učini krajnje profesionalnim i odgovornim i da najbolji stručnjaci koje naša zemlja ima, pripreme i daju svoje stručno mišljenje o tome koje bi cjepivo, na koji način, od koga i kojom dinamikom vlasti u našoj zemlji trebali nabaviti za bh. građane.

Ovo je prevažno pitanje i tiče se života svih nas i naše djece i zato ne smijemo dozvoliti da neki nesposobni i korumpirani predstavnici trenutnog sustava vlasti ubijaju našu budućnost'', izjavio je predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić.

 

Nezavisni blok će, navode, putem svojih zastupnika na državnoj i razini FBiH uputiti i službene zahtjeve i inicijativu po ovom pitanju i pozivju sve političke stranke da podrže ovakav pristup.

Kopirati
Drag cursor here to close