Hvala Bljesku

Mostarski vijećnik o kartonu: Aplikacija nije radila, a onda se zaboravilo

Službenih reakcija nakon objave imena nije bilo, no čini se kako je mostarskim vijećnicima komentiranje na Facebooku ipak draži način komunikacije s biračima.
Vijesti / Politika | 29. 07. 2021. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije: Facebook / Gradski vijećnik Grada Mostara Antonio Zelenika (HDZ BiH)

Središnje izborno povjerenstvo u srijedu je objavilo imena mostarskih vijećnika koji nisu prijavili imovinske kartone.

Službenih reakcija nakon objave imena nije bilo, no čini se kako je mostarskim vijećnicima komentiranje na Facebooku ipak draži način komunikacije s biračima.

Tako je na svojem Facebook profilu HDZ-ov zastupnik Antonio Zelenika odlučio 'napisati koju' o situaciji koja je zadesila njega i kolege mu u Gradskoj vijećnici.

"Vidim histerija hvata pojedince vezano za imovinske kartice pa evo da i ja nešto kažem. Nije nitko ništa skrivao već aplikacija za prijave nije radila dugo, a onda se zaboravilo jer to nitko ne napominje", kratko je pojasnio Zelenika.

On je imao i posebnu poruku za uzrujane birače ili kako navodi "prijatelje, dušebrižnike i velike ratnike":

"Ne sekirajte se za druge, pogledajte sebe i oko sebe a možete se i oprobati na sljedećim izborima da vidite koliko je narodu stalo do vas i vašeg mišljenja. Imovinske kartice stižu u zakonski predviđenom roku i hvala bljesak.info na upozorenju!", napisao je predstavnik HDZ-a BiH u Gradskom vijeću Grada Mostara Antonio Zelenika.

Naime, prozivke Središnjeg izbornog povjerenstva na Facebooku je također komentirao i izabrani SDA-ov vijećnik u Gradskoj vijećnici.

''Kad ja prijavim imovinski karton, ne gine mi sergija (skupljanje dobrovoljnih novčanih priloga pred džamijama, op.a.)'', napisao je SDA-ov vijećnik uz 'smajli'.

Podsjetimo, obrazac Izjave o imovinskom stanju na početku mandata za saziv 2020.-2024. godine  SIP-u nisu dostavili mostarski vijećnici Ibro Husnić (SDA), Jasmin Pandur (SDA), Antonio Zelenika (HDZ), Ivan Zelenika (HDZ), Marko Novak (HDZ), Stanko Ćosić (HDZ), Damir Šunjić (HDZ), Goran Bošnjak (HDZ) te Miroslav Grubišić (HDZ).

Kopirati
Drag cursor here to close