Borac ili zlo?

Mostarski DF brani Komšića od Ćavar

Ćavar je u podcastu Bura izjavila kako se ''zna tko je Željko Komšić, što je on uradio i koliko je zla nanio''.
Vijesti / Politika | 24. 01. 2021. u 08:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Gradski odbor Demokratske fronte Mostar smatra da posljednji istupi vijećnice Boške Čavar u vezi predsjednika Željka Komšića ne doprinose političkoj kulturi i toleranciji'', navedeno je u priopćenju mostarskog ogranka ove stranke.

''Govor u kome se ljudi na krajnje nepristojan način vrijeđaju ne ide u prilog toleranciji koju Naša stranka zdušno proklamira. Osuđujemo sve iznesene neistine na račun član Predsjedništva Željka Komšića i pozivamo Našu stranku da reagira na istupe svojih članova u cilju promoviranja političke kulture i dijaloga'', navodi se.

Stranka dodaje kako daje punu podršku u radu Željku Komšiću, navodeći kako je on ''istinski borac za BiH i sve njezine narode i građane''.

Podsjećamo, Ćavar je u podcastu Bura izjavila kako se ''zna tko je Željko Komšić, što je on uradio i koliko je zla nanio''.

''On nije nanio zla samo Hrvatima, on je nanio zlo cijeloj državi jer u tri mandata, ako ništa nije uradio, ako nikada nije saznao gdje su Grude ili gdje je Široki Brijeg zna se da su to ogromni gubici i za taj narod i za njega lično i za nas ovdje'', rekla je, između ostalog, Ćavar.

Kopirati
Drag cursor here to close