Pravo na Grad

Mostar: I plastika ima svoje mjesto!

''Mostar ima dovoljno novca da se okupa i uredi'', ističu iz Neovisne liste ''Pravo na Grad''.
Vijesti / Politika | 05. 12. 2020. u 13:59 Bljesak.info/Facebook

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ključni problem loše komunalne infrastrukture u Gradu Mostaru je nepoštivanje naših zakona od trane Gradske uprave i netransparentnom trošenju našeg novca'', ističu iz Neovisne liste ''Pravo na Grad''.

''Zakon o komunalnim djelatnostima HNŽ-a na kojem počiva komunalna djelatnost svakog Grada i općine je jako dobar, moderan, europski i okrenut građanima, korisnicima usluga.

Vraćanje komunalne djelatnosti u zakonske okvire naš je prioritet. U roku od godinu dana Mostar može biti jedan od najuređenijih gradova u regiji ili barem na brzom putu to postati'', ističu iz Neovisne liste ''Pravo na Grad''.

''Mostar ima dovoljno novca da se okupa i uredi. Samom primjenom Zakona puno ćemo postići, on definira s kim i kako se sklapaju ugovori, potrošači-građani moraju dobiti ugovore sa poduzećima, predviđeni su komunalni redari, tako da, imamo sve mehanizume i možemo drastično poboljšati situaciju.

Živimo po modelu tržišne ekonomije, grad mora održavati i uređivati najbolji, poštujući europske standarde'', navode iz Neovisne liste ''Pravo na Grad''.

Kopirati
Drag cursor here to close