Karte vs udžbenici

Ministrova igra na Facebooku naljutila roditelje

Hadžović je danas dodijelio VIP-ulaznice za koncert Dine Merlina koji će se održati pod Starim mostom, a koje su građani mogli osvojiti igrajući nagradu igru na Facebook-stranicama ministarstva.
Vijesti / Politika | 09. 08. 2018. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Malo je neobično za jedno ministarstvo da dijeli nagrade, ali smatrali smo da bi bilo dobro da potaknemo da se još više prati rad samog ministarstva jer nam je cilj da napravimo interakciju s našim građanima, te bih pozvao građane da maksimalno iskoriste ovaj način komunikaciju i pišu nam'', rekao je Rašid Hadžović, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a.

Naime, Hadžović je danas dodijelio VIP-ulaznice za koncert Dine Merlina koji će se održati pod Starim mostom, a koje su građani mogli osvojiti igrajući nagradu igru na Facebook-stranicama ministarstva.

''U vrijeme moderne tehnologije mi moramo ubrzati naš servis prema građanima. Od prvog dana kad sam ja došao naše ministarstvo je napravilo svoju web stranicu, Facebook-stranicu i komuniciramo s građanima. Mi moramo biti na usluzi građanima i da im pružimo što bržu informaciju'', rekao je ministar za Bljesak.info.

Bljesak.info / Ministar dodjeljuje osvojene ulaznice


No, mnogi građani ne opravdavaju pokroviteljstvo ministarstva jednog koncerta niti ''igranje'' na Facebooku.

Tako su se iz Udruge roditelja Naša djeca reagirali navodeći kako se ministarstvo igra dok roditelji i djeca čekaju ''nove klupe i stolice, okrečene učionice i ostala tehnička pomagala za novu školsku godinu kako bi naša djeca mogla imati kvalitetnije obrazovanje…''

''Dragi roditelji, sudjelujte u nagradnoj igri….samo nek je veselo'', poručili su iz udruge osvrnuvši se na objavu Hadžovićeva ministarstva da daruje određen broj VIP ulaznica za koncert Dine Merlina, uz uvjet da se, između ostalog , ‘lajka’ njihova stranica i plakat podijeli na društvenim mrežama, što je i svojevrsna reklama komercijalnog koncerta za koji se ulaznice nalaze u slobodnoj prodaji a do početka kolovoza su koštale 20, a poslije toga 30 KM.

Hadžović kaže kako je ministarstvo kojem je na čelu generalni sponzor Mostarskog ljeta, ali i ovog koncerta zajedno sa Ministarstvom turizma trgovine i zaštite okoliša.

Bljesak.info / Ministar dodjeljuje osvojene ulaznice



''Cilj nam je da na jedan pozitivan način promoviramo i grad Mostar i naš kanton. Ukazala se prilika da naša regionalna zvijezda Dino Merlin dođe ispod Starog mosta i napravi koncert. Pripreme su sve završene i mi kao ministarstvo smo odlučili da nagradimo građane koji prate naš rad. Skoro sto tisuća ljudi je vidjelo ovu objavu'', rekao je Hadžović za Bljesak.

No roditelji ne misle tako.

''Umjesto ulaznica priuštite nekom djetetu ruksak i knjige za školu koji roditelji nisu u mogućnosti odvojiti novac a sa sigurnošću tvrdim da ih ima dosta… ali bit će da to nije prioritet!'',  jedan je od komentara kojeg prenosi Dnevni list, a kojim se izražava nezadovoljstvo ovakvim potezom nadležnog Ministarstva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close