Bauk ga spasio

Milanovića od izbacivanja iz SDP-a spasilo 200 KN

U zagrebačkom SDP-u trenutačno se provodi kampanja masovnog brisanja članova koji dulje od godinu dana nisu uplaćivali članarinu.
Vijesti / Politika | 15. 11. 2017. u 20:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Markovu trgu nema ga dulje od godinu dana ali iako je ostao član SDP-a, od tada je prestao plaćati članarinu. Od izbacivanja iz stranke Zorana Milanovića spasio je predsjednik Kluba zastupnika, javlja RTL.

"Nisu ispunjeni statutarni uvjeti za brisanje zato jer kad sam to vidio provjerio sam koliki je to dug i uplatio koliko je dovoljno  da bude ispod godine dana”, kazao je Arsen Bauk, predsjednik Kluba zastupnika SDP-a.

Milanović je stranci na mjesec trebao plaćati 20 kuna, a Bauk je problem riješio tako što je uplatio desetomjesečni iznos od 200 kuna. "S obzirom da mi je dosta dugo zbijao šale na moj račun zbog bračke štedljivosti ja sam mu rekao da ću tih 200 kuna uplatiti zato da ga mogu zezat do kraja života i vjerujte to ću raditi sa zadovoljstvom", kazao je Bauk.

No neslužbeno 200-ak članova zagrebačkog SDP-a nisu ni dobili šansu za šalu, pogotovo za popravak; izbačeni su čim je uočeno da članarinu nisu platili više od godinu dana.

Kopirati
Drag cursor here to close