Borba se nastavlja

Milanović i Grabar-Kitarović obratili se biračima na društvenim mrežama

Grabar-Kitarović osvojila je 26,65 posto glasova, i zajedno s Milanovićem ulazi u drugi krug predsjedničkih izbora koji će se održati 5. siječnja.
Vijesti / Politika | 23. 12. 2019. u 20:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidati koji su ušli u drugi krug predsjedničkih izbora obratili su se u ponedjeljak biračima na Facebooku: Zoran Milanović poručio je kako je spreman raditi posao predsjednika, dok je Kolinda Grabar-Kitarović rekla kako će konačni rezultat izbora biti pobjeda njenih glasača.

"Smatram da sam zreo i spreman i u dobroj vjeri pripravan raditi ovaj posao, ali to je više od posla, to je način života. Nitko se u Hrvatskoj u kojoj ću ja biti predsjednik neće osjećati kao građanin ili građanka drugog reda. Nitko", napisao je Milanović na svojem Facebook profilu.

Milanović je u predsjedničkim izborima bio relativni pobjednik s 29,55 posto glasova.

"Vi! Vi ste u najizazovnijim trenucima bili uz mene i zato će konačna pobjeda biti VAŠA POBJEDA. Bahatost, beznađe, zanemarivanje državnih i nacionalnih interesa smo pobijedili i ponovno ćemo. Za vas, za Domovinu - U POBJEDU!", napisala je Grabar-Kitarović obraćajući se svojim biračima na društvenim mrežama.

Grabar-Kitarović osvojila je 26,65 posto glasova, i zajedno s Milanovićem ulazi u drugi krug predsjedničkih izbora koji će se održati 5. siječnja.

Kopirati
Drag cursor here to close