lice grada

Mi opet pišemo jer oni opet ne čiste

Vijesti / Politika | 08. 05. 2017. u 11:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesecima nakon što je poslije prometne nesreće na pločniku ostala mrlja od prolivenog ulja iz slupanog automobila, trag te nezgode i dan-danas stoji na raskrižju ulica kralja Zvonimira i kralja Tvrtka.

Iako je i spomenik velikanu poezije Antunu Branku Šimiću na tom raskrižju i iako je nedavno bilo svečano polaganje cvijeća, ni to nije bilo dovoljno onima koji brinu o čistoći grada da počiste pijesak posut kako bi se ''pokupilo'' ulje.

Naime, ulje iz automobila na spomenutom mjestu podsjeća na prometnu nesreću od 21. siječnja ove godine. Tada su u prometnoj sudjelovali i automobili Golf 2 i Audi A6, koji se od siline udarca zaustavio na pločniku. Lakše ozljede zadobio je vozač Audija, a na pločniku je evo već skoro četiri mjeseca ostala počivati mrlja.

Nije ovo prvi put da nadležne za čistoću treba upozoravati na prljavštinu o kojoj nitko ne brine. I kad je u udesu stradao hidrant na mostarskom Rondou nakon čega je ulje ostalo nekoliko dana na pločniku, tek nakon napisa na ovim stranicama, pločnik se očistio.

Možda tako bude i ovoga puta, a možda smo trebali ranije upozoriti neke da rade svoj posao.

Kopirati
Drag cursor here to close