''Dodajte jednu žlicu...''

Mektić o Dodiku: Čovjek je k'o vegeta, u sve se miješa

''Moždane vijuge Dodika su otkazale. I psihijatar je to na sudu u sporu sa Bosićem dokazao. Čovjek je k'o vegeta, u sve se miješa",
Vijesti / Politika | 25. 07. 2018. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kazao je da ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić "nema dovoljno moždanih vijuga" i naveo da je Mektić kazao da "vrh MUP-a Republike Srpske diluje drogu" što je ministar sigurnosti danas demantirao.

"Nisam rekao da se dila droga, već da dio vrha MUP-a RS kontrolira tijekove droge u RS-u. To sada odgovorno ponavljam. Bez te kontrole se tijekovi droge ne bi mogli odvijati. Otkud toliko droge u Banjaluci - da skoro u svakom kafiću, a da ne pričam o noćnim klubovima se dila, prodaje i uživa droga", poručio je Mektić, a piše N1.

Odgovorio je i na Dodikovu izjavu koji je kazao da Mektić "nema dovoljno moždanih vijuga".

"Dozvoljavam da se o tome raspravlja. Ali, moždane vijuge Dodika su otkazale. I psihijatar je to na sudu u sporu sa Bosićem dokazao. Čovjek je k'o vegeta, u sve se miješa", kazao je Mektić danas na pres-konferenciji.

"Nisam naivan i glup da nasjedam na njihove provokacije", kazao je Mektić i poručio:

"Kad dođemo na vlast, riješit ćemo slučaj Davida Dragičevića i to pitanje tko kontrolira tijekove droge u RS", poručio je ministar sigurnosti BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close