Interes stranke iznad interesa europskog puta

Mandra: SNSD opstruira formiranje vlasti

Istaknuo je da SNSD ne može držati sve u BiH "kao taoce svoje izolacionističkih politika''.
Vijesti / Politika | 12. 06. 2019. u 14:53 Fena
Kopirati

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) Nermin Mandra smatra da je nedopustiva blokada te institucije zakonodavne vlasti koju predvodi SNSD.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nedopustive su negativne ocjene predstavnika SNSD-a o preporukama iz Mišljenja Evuropskog povjerenstva za nastavak EU puta Bosne i Hercegovine. Nakon što već mjesecima otvoreno odbijaju suradnju s NATO savezom utemeljenu na usvojenim zakonima, sada dolaze i najave opstrukcija i blokada EU puta, samo zato što preporuke Europskog povjerenstva idu k jačanju državne razine, što to smeta SNSD-u. Ne može interes te stranke biti iznad interesa europskog puta cijele države'' izjavio je za Fenu Mandra.

Istaknuo je da SNSD ne može držati sve u BiH "kao taoce svoje izolacionističkih politika''.

''Nedopustivo je da nastavljaju blokirati formiranje vlasti i nastavak EU i NATO puta, s ciljem da prikažu Bosnu i Hercegovinu kao "nemoguću državu". SNSD mora znati da će ovim i definitivno priskrbiti sebi imidž izolacionističkog faktora s kojim je nemoguće sarađivati čime bi mogli zapečatiti svoju političku sudbinu. Pozivamo ih da dobro razmisle o tome kuda ih vodi ovaj put, te da prestanu blokirati formiranje vlasti i nastavak euroatlanskih integracija'', rekao je zastupnik u Zastupničkom domu PSBiH Nermin Mandra.

Kopirati