Interes stranke iznad interesa europskog puta

Mandra: SNSD opstruira formiranje vlasti

Istaknuo je da SNSD ne može držati sve u BiH "kao taoce svoje izolacionističkih politika''.
Vijesti / Politika | 12. 06. 2019. u 14:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) Nermin Mandra smatra da je nedopustiva blokada te institucije zakonodavne vlasti koju predvodi SNSD.

''Nedopustive su negativne ocjene predstavnika SNSD-a o preporukama iz Mišljenja Evuropskog povjerenstva za nastavak EU puta Bosne i Hercegovine. Nakon što već mjesecima otvoreno odbijaju suradnju s NATO savezom utemeljenu na usvojenim zakonima, sada dolaze i najave opstrukcija i blokada EU puta, samo zato što preporuke Europskog povjerenstva idu k jačanju državne razine, što to smeta SNSD-u. Ne može interes te stranke biti iznad interesa europskog puta cijele države'' izjavio je za Fenu Mandra.

Istaknuo je da SNSD ne može držati sve u BiH "kao taoce svoje izolacionističkih politika''.

''Nedopustivo je da nastavljaju blokirati formiranje vlasti i nastavak EU i NATO puta, s ciljem da prikažu Bosnu i Hercegovinu kao "nemoguću državu". SNSD mora znati da će ovim i definitivno priskrbiti sebi imidž izolacionističkog faktora s kojim je nemoguće sarađivati čime bi mogli zapečatiti svoju političku sudbinu. Pozivamo ih da dobro razmisle o tome kuda ih vodi ovaj put, te da prestanu blokirati formiranje vlasti i nastavak euroatlanskih integracija'', rekao je zastupnik u Zastupničkom domu PSBiH Nermin Mandra.

Kopirati
Drag cursor here to close