Lovčevi zapisi

''Prijetnja'' iz Mostara masovnim glasovanjem za Komšića

"Prostori na kojima HDZ vlada su sve prazniji, Duvno, Livno i Posušje će uskoro biti potpuno prazni, a iz Mostara i zapadne Hercegovine ima više gastarbajtera nego ikada. To je rezultat HDZ-ove i Čovićeve vlasti i njihov pogled na BiH“, kaže Drljević
Vijesti / Politika | 27. 08. 2018. u 19:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Semir Drljević Lovac

"Dragan Čović i HDZ organizirali su najveći mimohod u povijesti hrvatskog naroda i to mimohod za Njemačku, Austriju i Irsku gdje Hrvati danas traže svoju budućnost i budućnost svoje djece. Posljednje 4 godine mandata Dragana Čovića u Predsjedništvu BiH najbolji su primjer kako se ne radi u interesu svog naroda i svih građana Bosne i Hercegovine", kazao je Semir Drljević Lovac, predsjednik Prve mostarske partije, te dodao kako je  sramotno da se i nakon pravosnažne presude udruženom zločinačkom poduhvatu od strane HDZ-ovih dužnosnika koji obnašaju najviše državničke funkcije proslavlja godišnjica formiranja Herceg-Bosne.

"Prostori na kojima HDZ vlada su sve prazniji, Duvno, Livno i Posušje će uskoro biti potpuno prazni, a iz Mostara i zapadne Hercegovine ima više gastarbajtera nego ikada. To je rezultat HDZ-ove i Čovićeve vlasti i njihov pogled na Bosnu i Hercegovinu“, kaže Drljević.

"Svi oni koji s punim pravom smatraju ovu državu svojom, i vide u Bosni i Hercegovini budućnost svoje djece, trebaju na ove mimohode i ovu politiku odgovoriti velikim mimohodom do izbornih mjesta 7. listopada i dati svoj glas Željku Komšiću", stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close