Pripreme za izbore

Lijanović: Politiku Dodika i Čovića odlučno ćemo zaustaviti

Vijesti / Politika | 16. 09. 2017. u 13:49 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom izjava Milorada Dodika u Beogradu, reagirao je Jerko Ivanković Lijanović, kandidata za člana Predsjedništva na Općim izborima 2018. godine.

''Povodom izjave Milorada Dodika o tome kako 'ne odustaje od sna da Srbija i RS postanu jedno', možemo povući paralelu i sa sličnim izjavama i postupcima u proteklim danima od strane Dragana Čovića koji je javno pokazao kako štiti interese Hrvatske, a ne BiH čije narode zastupa. Ovo je samo jedan od pokazatelja, zajedničkog cilja Dodika i Čovića za generiranje etničkih podjela koje rezultiraju jedino ekonomskim siromaštvom i skretanjem pažnje javnosti s osnovnih životnih problema stanovnika u cijeloj BiH", navodi Lijanović.

"Zato ovim putem još jednom pozivam sve one koji vole svoju zemlju u kojoj su se rodili i u kojoj žive, da 2018. godine na Općim izborima odlučno zaustavimo politiku Čovića i Dodika i da zajedno implementiramo politiku etničke suradnje i ekonomskog razvoja te od BiH napravimo državu iz koje stanovnici neće morati odlaziti trbuhom za kruhom, a za one koji su bili primorani otići, državu u koju će se moći vratiti i živjeti na svojoj rodnoj grudi od svog rada'', poručio je u svojoj reakciji na Dodiku izjavu Jerko Ivanković Lijanović.

Kopirati
Drag cursor here to close