Emirovi savjeti

Kusturica o sposobnom Dodiku i poletarcu Komšiću

''Dodik ne ruši Federaciju, tamo se 'tuče' Dragan Čović s Komšićem dok ovaj potonji pomaže Bakiru Izetbegoviću da stvori građansku državu'', kaže Kusturica.
Vijesti / Politika | 04. 10. 2018. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redatelj Emir Kusturica izjavio je Srni da se u zaokruživanju imena na predstojećim izborima u Republici Srpskoj treba rukovoditi osjećanjima, te da ovaj put izbore treba shvatiti kao referendum čije je pitanje - "Da li želite da sačuvate Republiku Srpsku".

''Ako je odgovor 'DA' onda upišite Milorad Dodik i Željka Cvijanović, jer negativan odgovor ili biranje protukandidata vodi u naručje Bakira Izetbegovića i njegovog nakaradnog poimanja sekularne države i majorizaciju, koju on sada pokušava da izvede nad Hrvatima preko poletarca Željka Komšića'', istaknuo je Kusturica.

Rekao je kako će u nedjelju, 7. listopada glasovati za Milorada Dodika i Željku Cvijanović.

''Ne samo zato što mislim da je Milorad najvještiji političar u BiH. Republika Srpska, vođena njegovom rukom, bez pravog pristupa svjetskom financijskom kapitalu pokazuje rezultate održive regije i sposobnost da upravlja svojom budućnošću'', rekao je, između ostalog, Kusturica.

''Dodik ne ruši Federaciju, tamo se 'tuče' Dragan Čović s Komšićem dok ovaj potonji pomaže Bakiru Izetbegoviću da stvori građansku državu a to ne može drugačije nego Bošnjačkom  majorizacijom Hrvata! Što će biti kada prebroje listiće i kada poslije izbora budu shvatili da ne vide na isti način izborni zakon!? Čović i Komšić? Kako oni misle da naprave državu koju bi predstavljao čovjek izrazito islamske orijentacije, s Komšićem, koji liči na poletarca čije veze sa State Departmentom su čvrste ali su mu tanke s Hrvatima, građanima BiH! A Izetbegović nikada neće odustati od građanskog društva jer ga nikada neće ni praviti'', istaknuo je Kusturica.

 

Kopirati
Drag cursor here to close