Bez odlaganja

Krizni stožer HNŽ traži najrigoroznije mjere za nepoštivanje samoizolacije

''Tražimo da se za osobe kod kojih se činjenično utvrdi nepoštivanje bilo koje zapovijedi, a osobito nepoštivanje mjera o izolaciji i samoizolaciji, bez odlaganja primjene najrigoroznije mjere'', dodaje se.
Vijesti / Politika | 19. 03. 2020. u 20:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Složena epidemiološka situacija u HNŽ osobito u gradu Mostaru i Konjicu od svakog građanina, a u cilju pomoći zaustavljanju širenja virusa COVID-19, traži maksimalnu odgovornost i dosljedno poštivanje svih zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite'', istaknuli su iz Stožera civilne zaštite HNŽ.

Podsjećamo da svi neodgovorni pojedinci, koji svojim ponašanjem i nepoštivanjem zapovijedi Stožera civilne zaštite budu ugrožavali zdravlje i sigurnost građana, čine kazneno djelo.

''Stoga, pozivamo sve odgovorne za praćenje poštivanja zapovijedi Stožera da, za osobe kod kojih se činjenično utvrdi nepoštivanje bilo koje zapovijedi, a osobito nepoštivanje mjera o izolaciji i samoizolaciji, bez odlaganja primjene najrigoroznije mjere'', dodaje se.

Ističu i kako samo striktnim pridržavanjem propisanih pravila ponašanja u izolaciji i samoizolaciji štitite sebe i sve druge građane.

Kopirati
Drag cursor here to close