Sastančili

Kordić i Gudeljević: Mostar je na dobrom tragu

Gudeljević i Kordić zajednički su konstatirali značaj realizacije svih započetih strateških projekata u Mostaru.
Vijesti / Politika | 24. 09. 2021. u 12:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić susreo se u Mostaru s ministricom civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankicom Gudeljević, izvijestili su u petak iz Grada Mostara.

Na sastanku je razgovarano o projektima u Mostaru koji su od značaja, kako za grad Mostar, tako i za cjelokupnu državu, a za čiju realizaciju Ministarstvo civilnih poslova može pružiti potporu.

Ministrica Gudeljević posebice se zanimala za projekte u području kulture i znanosti ističući zadovoljstvo kulturnim i društvenim događajima koje Grad Mostar organizira.

Gradonačelnik Kordić zahvalio je ministrici na posjeti i interesu za projekte Grada Mostara i načine njihove realizacije. U razgovoru je naglašen značaj potpore državne razine vlasti lokalnoj upravi te stoga, kako je rečeno, posjeta ministrice Gudeljević ima izniman značaj.

Gudeljević i Kordić zajednički su konstatirali značaj realizacije svih započetih strateških projekata u Mostaru.

Grad Mostar ima iznimnu ulogu u razvoju cjelokupne regije te je i za Ministarstvo civilnih poslova važan daljnji razvoj grada, posebice u područjima kulture, znanosti, sporta, obrazovanja, gdje nadležnost ima ovo ministarstvo, ocijenjeno je tijekom razgovora.

Kopirati
Drag cursor here to close