DF

''Konaković priznao da je ukrao samo 50 tisuća KM, a postoje i veći lopovi od njega''

''Konaković koji je po vlastitom priznaju lopov traži od DF-a, koji nije u Vladi Federacije, da istražuje lopovluk koji je veći od njegovog'', poručili su iz DF-a.
Vijesti / Politika | 06. 05. 2020. u 19:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Povodom prozivki predsjednika stranke Naroda i Pravda Elmedina Konakovića u kojima spomenuti proziva DF, navodeći pri tome da je on ukrao samo 50 tisuća maraka, te da je čudno što je DF reagirao na krađu, koju danas i sam priznaje, a nije reagirao na nabavku respiratora, DF želi istaknuti sljedeće:

Dobro je da je Konaković konačno priznao da je iz proračuna Kantona Sarajevo ukrao 50 tisuća maraka, premda i dalje laže da je novac dao Medžlisu, nego ga je kao što je poznato dao Muameru Zukorliću i fantomskoj BANU akedemiji koja je bliska njegovoj stranci.

Konaković koji je po vlastitom priznaju lopov traži od DF-a, koji nije u Vladi Federacije, da istražuje lopovluk koji je veći od njegovog.

Mi u DF-u također se slažemo sa Konakovićem kada tvrdi da u FBiH postoje i veći lopovi od njega samog.

Ukoliko Konaković u konačnici stvarno želi dokazati da postoje veći lopovi od njega, neka se obrati nadležnim institucijama koje moraju do kraja da dovedu slučaj netransparentne kupovine respiratora, navodi se u priopćenju DF-a.

Kopirati
Drag cursor here to close