SDA

Čampara: Svi osim Sebije

''Oni svi moraju podnijeti ostavke izuzev Sebije Izetbegović, znači njih pet od šest'', kazao je za Aljoša Čampara,
Vijesti / Politika | 05. 06. 2020. u 21:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Napravili smo Radno tijelo koje treba sagledati sve što se događalo u vezi afere Asim Sarajlić. Ukoliko netko misli da treba postojati ovakava Kantonalni odbor, koji je izbran nakon ove afere - ja se sa tim ne slažem i to sam sinoć rekao. Oni svi moraju podnijeti ostavke izuzev Sebije Izetbegović, znači njih pet od šest'', kazao je za N1 Aljoša Čampara, član Predsjedništva SDA koji je u četvrtak sudjelovao na zasjedanju ove stranke u Sarajevu.

Istaknuo je kako je uvijek imao dobre odnose s Bakirom Izetbegovićem.

''Uvijek smo imali dobre odnose, nemamo nikakvih problema, možda nam se nekad ne podudaraju stavovi, ali opet - to je normalno'', kazao je te naglasio kako ne postoji ''druga struja'' u SDA, kontra Izetbegovića.

''Ne vidim te struje, možda se to nekome čini. Neki ljudi ne znaju šta će raditi pa izmišljaju teorije zavjere. Ja to stvarno ne vidim. Ja sam u utorak bio na ručku sa predsjednikom Izetbegovićem, bio je i Denis Zvizdić. Sad, ako neko smatra da zato što se moje mišljenje nekada ne podudara sa mišljenjem Izetbegovićem da je to posebna struja - imaju pravo da tako razmišljaju. Sinoć nam je predsjednik Izetbegović kazao da svi slobodno iznesemo mišljenje i da se ne moramo slagati s njim'', istaknuo je.

 

Kazao je kako nikada nije čuo Izetbegovićevu izjavu da je stranka važnija od naroda. 

U četvrtak se raspravljaloi o aferi Asim Sarajlić, o kojoj se kao jedan od rijetkih SDA-ovaca osobno ogradio.

''Napravilo smo Radno tijelo koje treba sagledati sve što se događalo. Ukoliko netko misli da treba postojati ovakava Kantonalni odbor, koji je izbran nakon ove afere - ja se sa tim ne slažem i to sam sinoć rekao. Oni svi moraju podnijeti ostavke izuzev Sebije Izetbegović, znači njih pet od šest. Fikret Pljevljak se mora odlučiti da li će ostati predsjednik Kantonalnog odbora ili predsjednik Općinske organizacije Ilidža. Imate situaciju koju smo sinoć utvrdili da nitko iz Općinske organizacije Novi Grad nije izabran u Kantonalni izvršni odbor SDA Sarajevo čime je prekršen član 9 Statuta SDA. I Bakir Izetbegović je sinoć bio iznenađen'', kazao je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close