Aktivnosti

Zadnji dan kampanje: U Koaliciji za Mostar zadovoljni obilaskom građana

Koordinator koalicije Šerif Špago izrazio je zadovoljstvo jer su se stranke u koaliciji držale dogovorenih stavova s početka kampanje.
Vijesti / Politika | 18. 12. 2020. u 11:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koalicija za Mostar 2020 ostvarila je svoj plan kampanje i postigla zacrtane ciljeve, poručeno je na press konferenciji za medije povodom posljednjeg dana izborne kampanje za Gradsko vijeće Grada Mostara. 

Istaknuto je kako je obavljen niz predizbornih aktivnosti, oko 30 radnih tribina, terenska druženja ''od vrata do vrata'' gdje je posjećeno oko 5000 domaćinstava, te  15 info pultova preko kojih je ostvarena komunikacija s građanima. 

Konferencija za medije "Koalicije za Mostar 2020" u petak 18.12.2020. u 11.00 sati - Centar za kulturu Mostar.

Koordinator koalicije Šerif Špago izrazio je zadovoljstvo jer su se stranke u koaliciji držale dogovorenih stavova s početka kampanje. 

''To je pozitivna kampanja i predstavljanje predizborne platforme naših kandidata za razliku od nekih drugih koji se stalno vraćali u neka prošla vremena, izmišljali i spinovali, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom'', kazao je navodeći kako su posebno ponosni što su njihovi kandidati obišli sva rubna naselja Grada Mostar.a  

''Na info pultovima razgovarali smo sa građanima u svim gradskim područjima, kampanjom od vrata do vrata obišli smo više tisuća domaćinstava, slušali i evidentirali probleme i prijedloge građana. Danas želim istaknuti aktivnosti koje je uradio nositelj liste i kandidat za gradonačelnika Zlatko Guzin, dugo sam u ovim kampanjama, ali čovjeka s više motivacije, elana i energije nisam odavno sreo. On je bio na čelu izuzetnog tima kandidata koji je u potpunosti odradio sve planirane aktivnosti te smo sigurni da će ova koalicija biti pobjednik predstojećih izbora'', kazao je Špago. 

Zlatko Guzin, nositelj Gradske liste ''Koalicije za Mostar 2020'' zahvalio je medijima na korektnom praćenju izborne kampanje i aktivnosti koje je provodila Koalicija za Mostar 2020.

''Prvenstveno hoću da izrazim jednu stvar - da sam imao privilegiju i čast surađivati sa ovim timom ljudi i upoznati mnoge od njih, vjerujte da je to jedno ogromno bogatstvo koje sam stekao za ovih 30 dana kampanje. Želim da vam česittam da ste ovu koaliciju i ono što ova koalicija želi za mostar prezentirali korektno, pošteno i vrlo vrijedno, ja vam česititam na tome i zahvaljujem svima. Mislim da smo kroz kampanju pokazali za koje vrijednosti se ova koalicija zalaže, dakle to su civilizacijske vrijednosti i one vrijednosti koje Mostar zaslužuje'', kazao je. 

Kopirati
Drag cursor here to close