Zanimljiva kampanja

Kako su prošli kandidati s eurokrema, pašteta, čokolada, lijekova...

Neki kandidati su, doslovno, iskakali iz pašteta, a drugi iz eurokrema, tableta za bolove...
Vijesti / Politika | 17. 11. 2020. u 08:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidati za vijećnike koji su se reklamirali na prehrambenim artiklima, dezinfekcijskim sredstvima i lijekovima privukli su pažnju tijekom preidzborne kampanje, ali prema glasovima, većini se isplatila ovakva promocija.

SNSD-ova vijećnica za Skupštinu Broda Danijela Đukić čije je lice krasilo eurokrem, osvojila je 369 glasova. Inače, pobjedu u Brodu je proglasila opozicija.

Njen kolega Dragoslav Topić koji je bio kao kandidat za odbornika Skupštine Banja Luka dijelio vitamine i tablete protiv bolova Rapten K, osvojio je 2.771 glas, dok je Marinko Umičević koji je bio na dezinfekcijskim sredstvima osvojio 2.621 glas.

Lik s paštete Aleksandar Rapaić, kandidat za vijećnika u Gradiškoj, osvojio svega 235 glasova.

Kandidati Ujedinjene Srpske za vijećnike Skupštine Banja Luka, koji su tijekom kampanje dezinficirali prostore, među kojima su bili i vjerski objekti, te dijelili toplomjere, osvojili su po nekoliko stotina glasova, javlja N1.

Najviše ih je osvojio Neven Stanić - 1.033, dok je nositelj liste Milan Petković osvojio 731 glas. Ukupno, Ujedinjena Srpska je osvojila 9,9 posto glasova za vijećnike u Banja Luci.

SDA-ov kandidat za načelnika Općine Novi Grad Semir Efendić, koji se smiješio na čokoladama, je prema neslužbenim rezultatima, imao 16.647 glasova, dok je Nedžad Ajandžić kako kandidat za načelnika Općine Centar, čije je ime bilo na vlažnim maramicama, dobio 4.895 glasova.

Kopirati
Drag cursor here to close