Tko su novi ljudi?

Kadrovska rješenja Vlade FBIH: Nova imena u Hrvatskoj pošti, Željeznicama...

Vlada FBiH danas je, na prijedlog federalnog ministra zdravstva, na osobni zahtjev, Maju Ostojić razriješila dužnosti članice Nadzornog odbora Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.
Vijesti / Politika | 14. 12. 2017. u 21:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada FBiH je, na zahtjev JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar, donijela četiri rješenja kojima je korisniku izvlaštenja dozvoljen ulazak u posjed prije isplate naknade za potpuno izvlaštene nekretnine, a za potrebe izgradnje autoceste na Koridoru Vc.

Dva rješenja o izvlašenju donijela je Služba geodetskih i imovinsko-pravnih poslova Općine Čapljina, a po jedno Služba za urbanizam, imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar nekretnina Grada Zenice i Odjel za financije i nekretnine Grada Mostara.



Federalna vlada je na današnjoj sjednici usvojila i program rada Federalnog agromediteranskog zavoda Mostar za 2018. godinu.

Danas su usvojene inicijative da, za postignute značajne rezultate na međunarodnim natjecanjima, budu nagrađeni Savez sjedeće odbojke BiH, džudistkinja Larisa Cerić i Taekwando klub „Novi Grad“, o čemu će biti pripremljeni prijedlozi konačnih odluka koje će biti donesene na jednoj od sljedećih sjednica Vlade FBiH.

Vlada je usvojila informaciju Federalnog ministarstva trgovine o učinku podrške udruženjima potrošača u FBiH u 2016. godini.

Danas je Vlada prihvatila informacija o pokretanju stečajnog postupka u gospodarskom društvu Željezara „Zenica“ d.o.o. Zenica i zadužila Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije da Federalnom ministarstvu financija podnese zahtjev za dodjelu sredstava iz tekuće rezerve u iznosu od 5.000 KM za finansiranje troškova prethodnog stečajnog postupka.

Vlada FBiH danas je, na prijedlog federalnog ministra zdravstva, na osobni zahtjev, Maju Ostojić razriješila dužnosti članice Nadzornog odbora Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Danas su dane punomoći za sudjelovanje u radu i odlučivanju na skupštinama gospodarskih društava za Jasmina Rustemija (Union banka d.d. Sarajevo), Irmu Memić (Hrvatska pošta d.o.o. Mostar), Ismeta Demirovića (Željeznice FBiH d.o.o. Sarajevo) i Pavu Bobana (Sarajevoputevi d.d. Sarajevo), priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close