Lokalni izbori

Duvno moje: Kandidat propjevao za kampanju

Tekst za pjesmu Duvno moje napisao je upravo Jozo Bagarić koji je pronašao idealno vrijeme za objaviti pjesmu, a glazbu potpisuje Dario Plevnik.
Vijesti / Politika | 12. 11. 2020. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidat HDZ-a BiH za načelnika Tomislavgrada Jozo Bagarić u jeku predizborne kampanje objavio je sa Pučkom pjevačkom skupinom Bukovica i Dario Plevnik spot za pjesmu ''Duvno moje''.

Uz kadrove najljepših simbola Tomislavgrada, poput rijeke Šujice, Duvanjskog polja i Bukovičke pećine, Jozo Bagarić je obukao narodnu nošnju te s ostatkom skupine pokazao glasovne sposobnosti.

Dodajmo kako je tekst za pjesmu Duvno moje napisao upravo ovaj kandidat za načelnika Tomislavgrada koji je pronašao idealno vrijeme za objaviti pjesmu, a glazbu potpisuje Dario Plevnik.

Video: Duvno moje - Pučka pjevačka skupina Bukovica i Dario Plevnik

Inače, za načelničku fotelju u Tomislavgradu vrlo gustu bitku vode HDZ BiH, Hrvatska nezavisna lista te nova stranka Hrvatski nacionalni pomak koju je osnovao aktualni načelnik Ivan Vukadin nakon izlaska iz HDZ-a BiH.

Ispred HDZ-a BiH je već spomenuti Jozo Bagarić, inače bivši zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta BiH, dok je kandidat za načelnika novoosnovane stranke HNP-a Ivan Buntić. On je magistar agronomije i magistar ekonomije te aktualni izvršni direktor mljekare Livno. 

Kandidat HNL-a je Hrvoje Orlović – bacc.ing.mech i aktualni vijećnik u Općinskom vijeću Tomislavgrad.

 

Kopirati
Drag cursor here to close