Sejfudin Tokić

Izetbegovićeva ratna priča ima podršku Bošnjaka

Tokić kaže da većina stanovništva BiH želi međunarodno priznanje prijateljske Republike Kosovo i ukidanje viznog režima, koji nema ni jedna druga država pa ni Srbija.
Vijesti / Politika | 15. 11. 2017. u 11:36 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera


''Takva upozoravajuća izjava legalnog i legitimnog člana Predsjedništva BiH je njegova ustavna obveza, posebno u razdoblju kada velikosrpska i velikohrvatska politika iz Beograda i Zagreba otvoreno zagovara i čini sinkronizirane konkretne poteze na pokušajima ostvarivanja zločinačkog plana Miloševića i Tuđmana o podjeli BiH i uništenju bošnjačkog naroda'', navodi Tokić u priopćenju.

Navodi da većina stanovništva BiH želi međunarodno priznanje prijateljske Republike Kosovo i ukidanje viznog režima, koji nema ni jedna druga država pa ni Srbija.

''Do priznanja neovisnost Republike Kosovo od strane same Srbije uskoro će doći te je sazivanje Vijeća za nacionalnu sigurnost Srbije zbog intervjua Izetbegovića tragikomičan, jeftin pokušaj Vučićeve oligarhije da skrene pažnju s presude za genocid i agresiju na BiH generalu Mladiću kao oficiru JNA i aktualnom vojnom umirovljeniku Srbije'', stoji u Tokićevom priopćenju.

 
Kopirati
Drag cursor here to close