Požurivanje

Izetbegović- Wigemark: Finalizirati proces uspostave izvršne vlasti

Predsjednik SDA je naglasio da je ispravan putokaz i jedini okvir za proces formiranja izvršne vlasti na državnom i federalnom nivou u duhu dijaloga i razumijevanja, unutar striktnih okvira vladavine zakona i presuda domaćih i međunarodnih sudova.
Vijesti / Politika | 21. 06. 2019. u 15:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i predsjedavajući Doma naroda PS BiH Bakir Izetbegović primio je danas šefa delegacije Europske unije u BiH Larsa Gunnara Wigemarka, a tema razgovora bila su aktualna politička pitanja u BiH, s naglaskom na implementaciju izbora i dovršetak procesa formiranja vlasti. 

Izetbegović i Wigemark su se složili da je neophodno prevazići postojeće prepreke i finalizirati proces uspostave izvršne vlasti, uz redovan rad parlamenata radi pokretanja potrebnih reformskih pomaka, na temelju preporuka Europske komisije i s ciljem povećanja životnog standarda za građane. 

Predsjednik SDA je naglasio da je ispravan putokaz i jedini okvir za proces formiranja izvršne vlasti na državnom i federalnom nivou u duhu dijaloga i razumijevanja, unutar striktnih okvira vladavine zakona i presuda domaćih i međunarodnih sudova, priopćeno je iz SDA.

Kopirati
Drag cursor here to close