Klasa optimist

Izetbegović: Tko su kreteni?

Rekao je kako je i on bio pozvan na sastanak čelnika SNSD-a i HDZ-a BiH, Dragana Čovića i Milorada Dodik, u Mostaru ali da je odbio.
Vijesti / Politika | 15. 11. 2019. u 10:18

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Za nekoliko godina će se konstatirati da su kreteni oni koji sada blokiraju sve ovo'', rekao je o formiranju vlasti Bakir Izetbegović, čelnik SDA, gostujući na televiziji Hayat.

Rekao je kako je i on bio pozvan na sastanak čelnika SNSD-a i HDZ-a BiH, Dragana Čovića i Milorada Dodik, u Mostaru ali da je odbio.

''Zvali su i nas, da se poslije ovoga sastanu sve tri stranke, ali sam odbio, zasada. Po meni riješili smo pitanje ANP -a, sada je to na članovima predsjedništva da pokušaju naći rješenje, i dok se to ne desi ne mislim se sastajati sa HDZ – om i SNSD –om'', rekao je.

Između ostalog, rekao je kako je optimist kada je riječ o formiranju vlasti.

''Nadam se da ćemo stvar riješiti naredni mjesec, ako ne, može trajati cijeli mandat, ali ovo stanje nikome ne odgovara. Događale su se i krize u drugim zemljama. Važno je da ekonomija ne trpi, i bitno je sačuvati mir i stabilnost, a krize ponekad se moraju desiti da bi odmjerili parametre granica'', rekao je Izetbegović.

Video: BAKIR IZETBEGOVIĆ U DDBIH: PORUČUJEM DODIKU EVO NEKA IZVOLI I NEKA URADI ONO ČIME PRIJETI
Kopirati
Drag cursor here to close