Držanje u prošlosti

Izetbegović: Tko nije bio u ratu ne vidi stvari kako treba?!

Izetbegović je rekao kako ovakva odluka Bh. bloka ga je iznenadila, te dodao da ''misli da ta stvar još uvijek nije završena''.
Vijesti / Politika | 08. 02. 2019. u 10:02

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prevagnula je Naša stranka i neki mladi ljudi u SDP-u, koji nisu bili tu u ratu i koji ne vide stvari kako bi trebalo da ih vide, jer nisu prošli neka iskustva'', rekao je predsjednik SDA Bakir Izetbegović gostujući na Federalnoj televiziji.

Naime, osvrnuo se na sastanak stranaka Bh. bloka na kojem su čelnici Naše stranke, SDP-a, Demokratske fronte donijeli zaključak da ne pregovaraju sa SDA o eventualnom ulasku u vlast na razini entiteta i države.


Kako je naveo, ovakva odluka Bh. bloka ga je iznenadila, te dodao da ''misli da ta stvar još uvijek nije završena'' i da ''postoji mogućnost da se stvari postave na pravo mjesto''. U tom kontekstu je poručio da nitko ne ide na izbore da bude opozicija i da je ''ovaj moment možda najteži u posljednje 23 godine''.

Govoreći o samo odluci, predsjednik SDA je ustvrdio da je u ovom konkretnom slučaju prevagnula Naša stranka.

''Ako izostane njihova podrška, neka se ne čude ako mi neke stvari prihvatimo koje im se neće svidjeti'', kazao je Izetbegović.

Govorio je i o potencijalnim partnerima nakon odluke Bh. bloka da ne ide u vlast. Nije isključio mogućnost ponovne koalicije sa Savezom za bolju budućnost i drugim manjim strankama.

Kopirati
Drag cursor here to close