'Švedski stol'

Izetbegović spreman na krizu

"Mi to nećemo dopustiti, ako treba ući će se ponovo u krizu. U ovoj državi će se poštovati Ustav, u ovoj državi će se poštovati vladavina zakona. Cijelu prošlu godinu smo izgubili u napadu na vladavinu zakona i nije prošlo"
Vijesti / Politika | 13. 02. 2020. u 12:32 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Mi nećemo moći da pred tim pritiskom popustimo. Pokušali su da u RS uzurpiraju, oduzmu zemljište. Ustavni sud je to po našoj apelaciji obranio, sad se traži da mi oslabimo taj sud kako bi u buduće mogle takve odluke vlasti u RS da prolaze, i mi to nećemo uraditi", pojasnio je zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Bakir Izetbegović, prenosi N1.

Izetbegović je dodao da vlasti u RS pokušavaju odabirati ono što im odgovara kao sa švedskog stola. Ono što im ne odgovara, kaže on, pokušaju ukloniti kako bi se omogućila dominacija entiteta nad državom.

"Mi to nećemo dopustiti, ako treba ući će se ponovo u krizu. U ovoj državi će se poštovati Ustav, u ovoj državi će se poštovati vladavina zakona. Cijelu prošlu godinu smo izgubili u napadu na vladavinu zakona i nije prošlo", rekao je član kolegija Doma naroda.

Izetbegović je prokomentirao i za danas najavljeni sastanak Dodik-Čović.

"Ne mislim da će biti neki problem iz sastanka sa gospodinom Čovićem. Ne vjerujem da će gospodin Čović pratiti sve avanture gospodina Dodika. Ali evo vidjet ćemo da li se varam", zaključio je Izetbegović.

Izetbegović je zaključio da će oni koji izazivaju krize ugroziti i svoj narod, i one koje glasuju za njih. Dodaje, da će se BiH, nažalost, vremenom pretvarati u zemlju staraca, mladi će kaže otići, i neće imati tko da zaradi mirovine za te starce.

Kopirati
Drag cursor here to close