Ništa na vidiku

Izetbegović o gradonačelniku: Ne postoji dogovor s Čovićem

Medijsko natezanje oko toga tko će biti budući gradonačelnik preuzeli su lideri dvije stranke pa i Izetbegović i Čović govore o pobjednicima.
Vijesti / Politika | 02. 02. 2021. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Još jednom, vrlo jasno – nikakvog dogovora nije bilo, niti ga ima. Više puta sam ponovio, i ostajem pri tom stavu, vrijeme ja da gradonačelnik Mostara bude Bošnjak, i to treba da bude dr. Zlatko Guzin, koji je osvojio najviše pojedinačnih glasova na izborima'', rekao je čelnik SDA Bakir Izetbegović.

Naime, medijsko natezanje oko toga tko će biti budući gradonačelnik preuzeli su lideri dvije stranke pa i Izetbegović i Dragan Čović govore o pobjednicima.

Čović je u jednom medijskom istupu rekao kako je dogovoreno da budući mostarski gradonačelnik bude onaj tko osvoji najviše glasova. Kandidat HDZ-a BiH Mario Kordić osvojio je oko 700 glasova više od kandidata Koalicije za Mostar Zlata Guzina. No, Izetbegović navodi da sporazuma nije bilo.

''Ne postoji nikakav dogovor između Dragana Čovića i mene u vezi s izborom gradonačelnika Mostara. O svemu bitnom za Mostar, uključujući i izbor rukovoditelja, dogovarat će se Mostarci", rekao je Izetbegović te naveo kako ''Dragan Čović svoje želje pokušava predstaviti kao postignut dogovor''.

Kopirati
Drag cursor here to close