A naprijed?

Izetbegović: Nema nazad

Na pitanje novinara što će biti poslije 5. rujna, Izetbegović je kazao da će "biti 6. i 7. rujna, te da će se nastaviti pregovori".
Vijesti / Politika | 03. 09. 2019. u 14:47 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je danas u Sarajevu da nikada neće promijeniti stav u vezi NATO puta i da se moraju poštivati Ustav, zakoni, te provesti ranije odluke i strategije.

''Nadam se da će konačno doći do ušiju nekih političara u BiH, a što mi stalno ponavljamo, da slanje Godišnjeg nacionalnog programa (ANP) ne znači članstvo u NATO-u. Dok ne budemo svi u BiH spremni za članstvo u NATO, neće biti članstva u NATO-u, ali moramo poštovati Ustav, zakone i moramo nastaviti tim putem. Tu nikakvih promjena, što se tiče strane koju ja predstavljam, neće biti ni prije, ni poslije Kongresa'', kazao je Izetbegović pred početak sjednice stranačkog Predsjedništva. 

Na pitanje novinara što će biti poslije 5. rujna, Izetbegović je kazao da će "biti 6. i 7. rujna, te da će se nastaviti pregovori".

''Mislim da je bilo nekih političkih blefiranja, dakle nema nikoga u BiH tko će se usuditi zaista da pokuša destabilizirati situaciju. Nema nazad, nećemo nikakve nadležnosti vraćati, niti ćemo se vraćati nazad'', istaknuo je Izetbegović.  

 
Kopirati
Drag cursor here to close