Drago Pehar

Izabrano novo vodstvo HDZ-ove mladeži u HNŽ

Novo vodstvo Mladeži ŽO HDZ-a BiH HNŽ izabrano je na mandatno razdoblje 2021.-2023. 
Vijesti / Politika | 11. 05. 2021. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drago Pehar novi je predsjednik Županjskog ogranka Mladeži HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije, odlučeno je na izbornoj skupštini Mladeži ŽO HDZ-a BiH hercegovačko-neretvanske županije koja je u ponedjeljak navečer održana u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

Novo vodstvo Mladeži ŽO HDZ-a BiH HNŽ izabrano je na mandatno razdoblje 2021.-2023. 

Na izbornoj skupštini kao gosti prisustvovali su predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ Stjepan Bošković i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić.

U novi saziv ŽO Mladeži jednoglasno su izabrani: Goran Bošnjak , Boris Rozić, Doris Čuljak i Zoran Žarić iz Mostara;  Mario Marijanović, Vinko Bošković i Ljljana Perić iz Stoca; Tomislav Glamuzina, Drago Pehar i Marko Pervan iz Čitluka, Hrvoje Šimunović, Ivana Kolakušić i Ivan Tadić iz Rame; Stanko Marić, Ivna Šimunović i Mario Jurica iz Čapljine; Marija Matuško i Marin Raič iz Neuma; Tomislav Bradarić iz Jablanice; Anto Mišić iz Ravnog te Renato Zovko iz Konjica.

''Novi predsjednik zahvalio se svim članovima ŽO na podršci istaknuvši da će Mladež HNŽ-a  i dalje nastaviti u zajedništvu djelovati i boriti se za veća prava i zatupljenost mladih u političkom životu kako u HNŽ tako i na svim drugim razinama'', navedeno je u priopćenju Mladeži HDZ-a BiH..

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close