Posljedice potresa

Iz Mostara ponuđena pomoć Hrvatskoj

Ravnatelj Doma zdravlja u Mostaru Mario Kordić ponudio je pomoć područjima pogođenim potresom.
Vijesti / Politika | 29. 12. 2020. u 15:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović izrazio je u utorak solidarnost i suosjećanje s ljudima pogođenim razarajućim potresom u Petrinji, dok im je mostarski Dom zdravlja ponudio pomoć svojih hitnih službi. 

"Prateći vijesti o novom razornom potresu u Petrinji, koji se osjetio diljem Hrvatske i u susjednim zemljama, u mislima smo i molitvama s našim hrvatskim pukom u ovim iznimno teškim trenucima", napisao je Dragan Čović na Twitteru.

Ravnatelj Doma zdravlja u Mostaru Mario Kordić ponudio je pomoć područjima pogođenim potresom.

"U mislima, s molitvama i srcem smo uz Petrinju. Timovi, kao i vozila hitne pomoći Doma zdravlja Mostar su stavljeni na raspolaganje kolegama u Hrvatskoj i spremni su krenuti u pomoć Petrinji", napisao je na svome Facebook profilu dr. Kordić, piše Hina.

U mislima, s molitvama i srcem smo uz Petrinju Timovi, kao i vozila Hitne pomoći Doma zdravlja Mostar stavljeni su na...

Objavljuje Mario KordićUtorak, 29. prosinca 2020.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio telegram saučešća predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću povodom zemljotresa u Hrvatskoj.

''…Vama i ožalošćenim obiteljima upućujem izraze iskrenog saučešća te se nadam da će pravovremenom reakcijom spasilačkih službi biti spašeni svi ugroženi ljudi koji se bore za živote. U mislima i molitvama smo uz vas'', napisao je Džaferović.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio telegram saučešća povodom zemljotresa u...

Objavljuje Šefik DžaferovićUtorak, 29. prosinca 2020.

Sućut Milanoviću uputio je i član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

''…Rastuženi smo vijestima o stradanju građana Republike Hrvatske, posebno onih najmlađih, što tragediju čini bolnom u srcu svakog normalnog čovjeka. Želim, ovom tužnom prilikom prenijeti izraze solidarnosti i spremnosti svih građana BiH i institucija BiH da ponude svaki oblik pomoći i susjedske podrške'', poručio je Komšić.

Kopirati
Drag cursor here to close