Priopćenje za javnost

Iz Demokratske fronte nogometnim rječnikom opisali Bh blok

Demokratska fronta navodi da takozvani "Bh blok" kojeg predvodi Predrag Kojović, želi obmanuti građane tvrdnjama da odgovornost za napad na ustavni poredak snose i proruska koalicija Dodik - Čović i probosanka koalicija okupljena oko DF-a, SDA i SBB.
Vijesti / Politika | 21. 02. 2020. u 14:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Demokratska fronta (DF) skreće pažnju građanima da ne nasjedaju na opsjene i logiku podmetanja klipa političkim opcijama koje se suprotstavljaju napadu na ustavni poredak Bosne i Hercegovine, priopćeno je danas iz DF-a.

Demokratska fronta navodi da takozvani "Bh blok" kojeg predvodi Predrag Kojović, želi obmanuti građane tvrdnjama da odgovornost za napad na ustavni poredak snose i proruska koalicija Dodik - Čović i probosanka koalicija okupljena oko DF-a, SDA i SBB-a".

''U trenutku kada prijateljske i savezničke države daju otvorenu podršku institucijama države Bosne i Hercegovine u demokratskim nastojanjima da se institucije države odbrane od grubih napada na suverenitet države BiH, hladovinari iz takozvanog Bh.bloka javnost žele uvjeriti da su isti oni koji napadaju ustavni poredak i oni koji ga brane. Svima je jasno da je krajnji cilj njihovih poziva opća relativizacija odgovornosti i obmanjivanje javnosti. Kao takvi mogu predstavljati nadu tek proruskoj koaliciji koja to upravo i očekuje. Umjesto da upute izvinjenje građanima zbog postupaka njihovih opozicijskih suradnika iz manjeg bh. entiteta koji u potpunosti prate aktivnosti proruske koalicije Dodik - Čović, oni gnjev i zabrinutost građana žele sručiti na pleća probosanskih snaga'', poručuju iz DF-a.

Ova stranka smatra da "ta politika mora i bit će kažnjena jer je potpuno jasno da tzv. da NS i SDP u kontinuitetu, s političkih tribina navijaju za negativan ishod po državu Bosnu i Hercegovinu, s tim da su u zadnje vrijeme prešli sa navijanja protiv interesa države BiH, na primitivno i huligansko bacanje kamenja na teren".

''Međutim, uvjereni smo da ukoliko se takve aktivnosti nastave, spomenuti ne samo da još za dugo neće sudjelovati u političkoj utakmici nego neće biti ni na tribinama'', stoji u priopćenju DF-a.

Kopirati
Drag cursor here to close