Pozvali na akciju

Irma Baralija: Dok Ljubo bez kontrole troši novac, neće biti izbora u Mostaru

Vijesti / Politika | 10. 11. 2017. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U narednih mjesec dana ponovo će Federalni parlament glasovati o tome trebali dati podršku Ljubi Bešliću da još jednu godinu troši novac Grada Mostara po svojoj volji i potrebama, piše u svom priopćenju Naša stranka,  navodeći kako dogovora o izborima neće biti dok Bešlić troši pare građana.

''I tada smo mislili, a sada smo još sigurniji, da sve dok se Ljubi Bešliću i njegovom bošnjačkom kolegi omogućava da nesmetano dijele gradski novac bez legitimiteta, Gradskog vijeća i ikakve kontrole, dogovora o održavanju izbora neće biti'', kazala je Irma Baralija, predsjednica Gradskog odbora Naše stranke Mostar.

Baralija je pozvala mostarsku političku opoziciju kao i cijeli NVO sektor na zajedničku akciju, podsjetivši da je revizija proračuna za 2015. godinu od Ureda za revizije institucija u Federaciji BiH koju je inicirala Naša stranka pokazala cijeli niz nelegalnosti koje aludiraju na ozbiljan financijski kriminal.

''Još jednom pozivam sve političke subjekte u Mostaru da preko svojih zastupnika u Parlamentu Federacije BiH uvjetuju proračun za 2018. godinu postizanjem odluke oko održavanja izbora. To treba biti  naša zajednička akcija za prekid dugogodišnje agonije i bezvlašća'', dodala je Baralija.

Baralija je neprimjerenim ocijenila i zahtjev Koordinacije srpskih organizacija u Mostaru koji traže trećeg, srpskog supotpisnika prijedloga i izvršenja proračuna Grada Mostara.



Kopirati
Drag cursor here to close