Tuzla

Influenserica kandidatkinja za gradsko vijeće

''Želim Vas obavijestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28.
Vijesti / Politika | 24. 09. 2020. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Emina Jahić (22) iz Tuzle je Instagram zvijezda koju prati 170.000 ljudi, a kandidirala se i na predstojećim izborima u našoj zemlji, piše Oslobođenje.

Emina je kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzle, a i jedna je od najpopularnijih djevojaka na Instagramu u BiH. Upravo na ovoj mreži Emina je najavila svoju kandidaturu.

''Želim Vas obavijestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28.

Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema sa kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja bit će poboljšanje položaja mladih.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

In love with Sarajevo  #tb

Objavu dijeli Emina Jahić  (@emiinajahic)

Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a sa kojim se većina susreće je sticanje prvog radnog iskustva kao preduvjet za dalje zapošljavanje. U sljedećem razdoblju, želim čuti Vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu.

Pored toga, radit ću i na poboljšanju uvjeta života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život, napisala je Jahić na Instagramu.

Foto: Instagram / Emina Jahić
Kopirati
Drag cursor here to close