Novac za djecu

Igor Dodik će tužiti američkog veleposlanika

Igor Dodik je naveo da je jasno da veleposlanik SAD mora opravdati postupak njegove administracije, ali da mu to jako loše ide.
Vijesti / Politika | 15. 01. 2022. u 20:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sin srpskog člana Predsjedništva BiH Igor Dodik najavio je da će angažirati tim odvjetnika kako bi tužio američkog veleposlanika u BiH Erica Nelsona zbog lažnih navoda.

"Angažirat ću tim odvjetnika i pronaći način da ga tužim za lažne navode, pa će morati ponuditi bilo kakav dokaz o, kako sramno tvrdi, usmjeravanju javnog novca Dodikovoj djeci preko ATV-a", napisao je Dodik mlađi na Twitteru.

Igor Dodik je naveo da je jasno da veleposlanik SAD mora opravdati postupak njegove administracije, ali da mu to jako loše ide.

Naime, govoreći o sankcijama Alternativnoj televiziji u intervju za Nezavisne novine Nelson je, između ostalog, je rekao kako ta televizijska kuća ''nije sankcionirana kao medijska kompanija''.

''Sankcionirana je kao koruptivni poslovni subjekt koji kontrolira Dodik i njegova obitelj za koruptivne svrhe. Dodik je usmjeravao javne tendere ka svojoj djeci, odnosno ka ATV-u. Sankcije nisu osuda novinara, nego osuda koruptivnog poslovanja", rekao je Nelson.

Kopirati
Drag cursor here to close