Gdje je pečat

I to je BiH: Stranka optužila obavještajce za krađu

Iz ove stranke upozoravaju građane da ne nasjedaju ''na jeftine trikove i krivotvorine iz poznate obavještajne kuhinje...''
Vijesti / Politika | 13. 05. 2020. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dužnosnici Naroda i Pravde danas su MUP-u KS prijavili nepoznatu osobu koja je, zloupotrebljavajući memorandum Naroda i Pravde, sastavila i u javnost plasirala krivotvoreni dokument koji govori o navodnim smjernicama za medijsko djelovanje Naroda i Pravde. Iz Naroda i Pravde navode da se radi o potpuno krivotvorenom dokumentu koji je lažan kako po porijeklu, tako i po sadržaju''.

Stoji to u priopćenju ove stranke koja navodi kako je od policije, kojoj su prenijeli svoja saznanja o postojanju dokumenta, očekuju istragu kako bi se otkrilo ko je dokument krivotvorio i distribuirao, te sa kojom krajnjom namjerom.

''Iz površne analize vidljivo je da je dokument potpuno krivotvoren. Zloupotrebljen je memorandum Naroda i Pravde, dokument nije potpisan niti ima pečat. Također, analiza sadržaja otkriva da je dokument potpuno lažan. Naime dokument je datiran na 19. travnja, što je nedjelja, a u samom tekstu dokumenta spominje se afera o kupovini respiratora, što se u javnosti pojavilo tek sedam dana kasnije, odnosno 27. travnja. U tekstu se spominju općinski i mjesni izvršni odbori, iako Narod i Pravda ima isključivo povjereništva na svim nivoima stranačkog organiziranja'', rekao je Mirza Selimbegović, glavni tajnik Naroda i Pravde nakon prijave slučaja policiji.

Iz ove stranke upozoravaju građane da ne nasjedaju ''na jeftine trikove i krivotvorine iz poznate obavještajne kuhinje, na čijem su čelu oni koji su uhvaćeni u krivotvorenju vlastite fakultetske diplome, pa su prinuđeni ovih dana ići na doškolovavanje''.

''Naše djelovanje je javno i transparentno, nikada se nismo bojali iznijeti kritiku i uvijek smo javno iznosili naše stavove. U vrijeme pandemije nastojimo biti konstruktivna opozicija, nismo galamili i mahali praznim riječima, imali smo puno razumijevanja za okolnosti u kojima vlast djeluje, predlagali smo zakone i druga konkretna rješenja. No, nismo i nećemo se libiti ni kritikovati jer je očigledno da postoji cijela struktura sa poznatim pojedincima na čelu koja pandemiju koristi za pljačku, pri tome dovodeći u opasnost zdravlje i živote građana o čemu najbolje svjedoči afera s kupovinom respiratora'', navodi se u priopćenju Naroda i Pravde.

Kopirati
Drag cursor here to close