Inzko

Hrvatima treba dati više

''Paralelno treba raditi na oba polja, ali to ne treba povezivati. Jedna stvar je važna i hitna, a to je Mostar. Druga stvar je važna i malo manje hitna, pošto će izbori na državnoj razini biti 2022. godine'', rekao je Inzko.
Vijesti / Politika | 06. 12. 2019. u 07:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Hrvatima treba dati više nego što imaju jer najmanjem bratu treba pomoći najviše i tu imam simpatije'', rekao je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko gostujući u Dnevniku D Federalne televizije.

''Mislim da Hrvati brane svoje pozicije. Oni žele da se izborni zakon mijenja i da u tom pogledu budu zadovoljni. Već je bilo više pokušaja da se to učini jer je nedostajalo malo više povjerenja. Na tome treba raditi u budućnosti, ali paralelno treba raditi na rješenju za Mostar“, rekao je Inzko, podsjetivši na sastanak međunarodnih dužnosnika u BiH s Čovićem i Izetbegovićem.

''Paralelno treba raditi na oba polja, ali to ne treba povezivati. Jedna stvar je važna i hitna, a to je Mostar. Druga stvar je važna i malo manje hitna, pošto će izbori na državnoj razini biti 2022. godine'', rekao je, između ostalog, Inzko.

Video: Dnevnik D - Gost: Valentin Inzko 05.12.2019.
Kopirati
Drag cursor here to close