Ostvarenje jednakopravnosti

Hrvati u BiH konačno pred ciljem

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović nazočio je na sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna.
Vijesti / Politika | 03. 10. 2017. u 19:16 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera


''Hrvatski narod konačno pred samim ciljem ostvarivanja potpune jednakopravnosti'', rekao je danas predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Naime, Čović danas boravi u Županiji Središnja Bosna gdje je najprije posjetio Vladu ŽSB, te je u popodnevnim satima nazočio sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna.

Sjednica je održana u proširenom sazivu te su istoj osim članova ŽO nazočili i predsjednici općinskih odbora kao i članovi Vlade ŽSB imenovani na prijedlog HDZ-a BiH, prenosi N1.

Sastanak je otvorio predsjednik Županijskog odbora Radoje Vidović koji se ukratko osvrnuo na funkcioniranje parlamentarne većine u ovoj Županiji ali i na sam početak formiranja iste, odnosno načela koja su dogovorena nakon prošlih općih izbora. Sjednica je stoga uglavnom protekla u raspravi o aktualnoj političkoj situaciji kao i tekućim problemima, odnosno informacijama iz raznih dijelova Županije, novostima glede izvršne i zakonodavne vlasti ali i informacijama sa viših razina.

Čović se zahvalio na pozivu, kazavši kako će se rado odazvati pozivu svakog općinskog odbora povodom bilo koje prilike ili problema. Osvrnuo se i na stanje na višim razinama te pozvao sve nositelje vlasti s ovog područja kao i članove Županijskog na zajedništvo, kako bi svi zajedno što uspješnije priveli mandat kraju prije narednih izbora. A gvoreći o izmjenama Izbornog zakona,  Čović je naglasio kako je hrvatski narod konačno pred samim ciljem ostvarivanja potpune jednakopravnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close