Rat priopćenjima

HNS: Floskule vječne oporbe će ostati samo floskule koje nitko ne doživljava

''Upravo je SDP-ov "laboratorij" proizveo osobu koja je postala sinonim diskriminacije u Europi, osobu koja je diskreditirala institucije i koju više nitko ne doživljava ozbiljno.''
Vijesti / Politika | 23. 05. 2021. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U trenucima kada Bosna i Hercegovina treba napraviti iskorak u europsko društvo i vrijednosti zapadne civilizacije koje ne diskriminira bilo koga, u javnom prostoru nailazimo na isfurane floskule pseudoljevice čije komentare nitko ozbiljno ne doživljava ni u stranačkim prostorijama, a kamoli negdje drugo'', poručeno je iz Hrvatskog narodnog sabora BiH nakon priopćenja SDP-a BiH gdje se traži isprika RH zbog ''diplomatskog skandala u Stocu''.

Da stvar bude intrigantnija, navode iz HNS-a, upravo je SDP-ov "laboratorij" proizveo osobu koja je postala sinonim diskriminacije u Europi, osobu koja je diskreditirala institucije i koju više nitko ne doživljava ozbiljno.

''Shvaćamo političku pragmatičnost, ali vlastito diskreditiranje i "hrabrost" dociranja punopravnoj članici EU, Vladi RH koja je najveći vanjskotrgovinski partner BiH i najveći zagovaratelj EU puta, ne može biti predmet ovakve vrste komentara'', navode iz HNS-a.

''Pogotovo ne od strane istih onih koji su Bosnu i Hercegovinu doveli u trenutnu situaciju da je duboko podijeljeno društvo u kojemu se narušavaju odnosi da bi egzistirale upravo ovakve politike'', dodaje se.

Jednako važno, iz HNS-a navode kako očekuju od istih pojedinaca da medijski prostor ''koji konstantno truju, krenu iskorištavati na konstruktivan način''.

Kopirati
Drag cursor here to close