Slavlje u Mostaru

HMKR ''Zrinjski'' zahvalio Hercegu na podršci organizacije dočeka ''Kauboja''

''Doček srebrnih rukometaša najmanje što smo mogli učiniti kako bismo im zahvalili što su nas u protekom razdoblju svojim igrama učinili sretnim i ponosnim'', zaključio je Herceg.
Vijesti / Politika | 28. 02. 2020. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Vlada HNž / Nevenko Herceg i Branislav Stojkić

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je Branislava Stojkića i Darija Pušića, predstavnike Hrvatskog muškog rukometnog kluba ''Zrinjski'' Mostar koji su mu uručili zahvalnicu za nesebičnu potporu pri organiziranju dočeka srebrnih hrvatskih rukometaša u Mostaru.

Predstavnici HMRK ''Zrinjski'' Mostar upoznali su Hercega o aktivnostima i planovima Kluba te mu se zahvalili pruženoj potpori koju pruža Klubu.

Herceg naglasio je kako uspješni športaši zaslužuju potporu te da uvijek rado podupire njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata.

''Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih športskih klubova na području HNŽ, kao i organiziranje športskih natjecanja'', kazao je Herceg, osvrnuvši se na hrvatske srebrne rukometaše ''koji su impresivnom igrom tijekom cijeloga prvenstva ispisali jednu od najljepših priča u povijesti hrvatskog športa''.

''Osobito smo ponosni na to što su, u ostvarenju toga uspjeha, veliki doprinos dali sinovi hercegovačkog krša. Stoga je doček srebrnih rukometaša najmanje što smo mogli učiniti kako bismo im zahvalili što su nas u protekom razdoblju svojim igrama učinili sretnim i ponosnim'', zaključio je Herceg.

Kopirati
Drag cursor here to close