Nova imena

HDZ spremio iznenađenje za Vijeće ministara

Ranije su se za ovu fotelju spominjala imena čelnika HDZ-a 1990 Ilije Cvitanovića i predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare...
Vijesti / Politika | 09. 12. 2019. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ankica Gudeljević buduća je ministrica civilnih poslova BiH i najveće je iznenađenje u križaljci za popunjavanje Vijeća ministara.

Naime, Večernji list objavio je imena hrvatskih kadrova na državnoj razini pa bi se Vjekoslavu Bevandi i Josipu Grubešu, koji će zadržati svoje resore, trebala pridružiti Gudeljević nekadašnja veleposlanica BiH u Njemačkoj.

Foto: Arhiva  / Ankica Gudeljević

Ranije su se za ovu fotelju spominjala imena čelnika HDZ-a 1990 Ilije Cvitanovića i predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, ali su se i HDZ-u BiH izgleda odlučili za novo ime.

Istodobno, kao zamjenici u ministarstvima spominju se Josip Brkić, koji bi trebao zadržati poziciju zamjenika ministra vanjskih poslova BiH.

Mijo Krešić iz Ministarstva sigurnosti postat će zamjenik ministra u Ministarstvu obrane, a Ljiljana Lovrić će, prema tvrdnjama Večernjaka, biti imenovana na poziciju zamjenice ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

Kopirati
Drag cursor here to close