Sastančili

HDZ-ovci HNŽ-a složni: Djeca ne smiju biti taoci politike

Sa sjednice je poslana poruka kako se učenicima treba omogućiti normalno pohađanje nastave te naglašeno da ništa ne može dovoljno kvalitetno zamijeniti nastavu od učionica.
Vijesti / Politika | 13. 09. 2021. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Postoje mehanizmi i dovoljna zaštita da bi se nastava održavala u normalnim uvjetima, djeca ne smiju biti taoci politike pojedinca koji svojim postupcima ne žele dobro našoj djeci", poručeno je sa zajedničke sjednice predsjedništva Županijskog odbora HDZBiH HNŽ-a koji je održan u ponedjeljak u Mostaru.

Naime, sa sjednice je poslana poruka kako se učenicima treba omogućiti normalno pohađanje nastave te naglašeno da ništa ne može dovoljno kvalitetno zamijeniti nastavu od učionica.

Iz HDZ-a BiH su najavili sastanak sa sindikatom osnovnog obrazovanja, s ciljem rješavanja svih otvorenih pitanja.

"HDZBIH Hercegovačko-neretvanske županije spreman je uvijek sjesti za stol i konkretno razgovarati s partnerima,  ali nikako na štetu Hrvata naše županije istaknuto je na sjednici", priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Podsjetimo, pored članova predsjedništva stranke na sjednici su nazočili HDZ-ovi  ministri u Vladi HNŽ-a te HDZ-ovi gradonačelnici i načelnici gradova i općina u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Kopirati
Drag cursor here to close