Izbori

HDZ o mostarskim pregovorima

Na sjednici se razgovaralo o utvrđenim kompromisnim modelima provedbe Odluke Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine.
Vijesti / Politika | 22. 01. 2020. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GO HDZ BiH Mostar dao punu podršku Pregovaračkom timu u nastavku rada, priopćeno je nakon što je Gradski odbor održao izvanrednu sjednicu kako bi se članovi informirali o detaljima pregovaračkog procesa i aktivnostima oko izmjena izbornih pravila za Grad Mostar.

''Članovi Pregovaračkog tima Slaven Zeljko, Vlatko Marinović i Damir Džeba iscrpno su upoznali članove Gradskog odbora o tijeku pregovora, pravnoj osnovi i svim poduzetim aktivnostima koje vode prema nužnim izmjenama i dopunama izbornih pravila za Grad Mostar'', navodi se u priopćenju.

Na sjednici se razgovaralo o utvrđenim kompromisnim modelima provedbe Odluke Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine.

''Nakon konstruktivne rasprave članova Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, data je jednoglasna potpora članovima Pregovaračkog tima u daljim pregovorima koji se temelje na Odluci i Rješenju Ustavnoga suda BiH, kako bi svi građani Mostara iduće jeseni konačno ostvarili svoje demokratsko pravo na izbor Gradskog vijeća Grada Mostara'', naveo je mostarski HDZ.

Inače, mostarska SDA i HDZ BiH razmijenili su oštra priopćenja o izmjenama izbornih pravila za Mostar. HDZ BiH ne odustaje od svojih modela dok SDA navodi kako će se u mostarske izbore morati upetljati OHR.

 
Kopirati
Drag cursor here to close