Sjednica

HDZ ide na lokalne izbore po planu za Opće iz 2018.

Cilj je ponoviti izborni rezultat iz 2016. godine u općinama/gradovima gdje je HDZ BiH pobijedio, uz većine u općinskim/gradskim vijećima i postojeća (grado)načelnička mjesta, doći i do novih (grado)načelničkih mjesta.
Vijesti / Politika | 28. 08. 2020. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je održana sjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini. Sjednica je održana u online u obliku video konferencije.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH Borjana Krišto i voditelji odbora analizirali su plan aktivnosti za Lokalne izbore te je Provedbeni izborni stožer HDZ-a BiH pripremio osnove izborne Strategije HDZ BiH. Organizacije HDZ-a BiH istu će koristiti i prilagoditi za rad i djelovanje u svojim izbornim jedinicama kako bi doprinijeli ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Cilj je ponoviti izborni rezultat iz 2016. godine u općinama/gradovima gdje je HDZ BiH pobijedio, uz većine u općinskim/gradskim vijećima i postojeća (grado)načelnička mjesta, doći i do novih (grado)načelničkih mjesta.

Tijekom sjednice također se raspravljalo o provedbi Strategije HDZ-a za lokalne izbore u BiH te o dinamici predizbornih aktivnosti i ulozi organizacije stranke u operativnoj provedbi izborne Strategije.

Strateški ciljevi i smjernice, kao i teme izborne kampanje usklađene su s ključnim porukama iz Izbornog programa HDZ BiH za Opće izbore 2018. godine. Stranačka tijela prate sve rokove sukladno postavljenom kalendaru te pravovremeno reagiraju

Voditelji odjela podnijeli su kratka izvješća o radu, gdje su upoznali Provedbeni izborni stožer o poduzetim aktivnostima unutar pojedinih odbora, planu i programu izvršavanja svojih do sada urađenih obaveza, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close